NALINI BROEKZEMEN

HEREN BROEKZEMEN

 

Nalini Integra broekzeem


Aan de basis van het Nalini Integra bibshort en de Integra bibtight staat deze Integra broekzeem met een naadloze constructie. De protectie is geconcentreerd rond het centrale gedeelte, waar de druk op het zadel hoger is. Dit draagt in belangrijke mate bij aan het vinden van de juiste positie op de fiets.

fondelli_570x500_20161012-1.jpg

 

 

Nalini Krono broekzeem

Ontwikkeld met behulp van de input van professionele atleten telt de Nalini Krono broekzeem drie verschillende diktes en dichtheden, waardoor de optimale positie op het zadel kan worden gevonden en prestaties kunnen worden verbeterd.

moa-cycling-pads-man-krono_1.jpg

Nalini Xrace Man broekzeem

Nalini broekzeem speciaal ontwikkeld om de druk op het perineale prostaatgebied te verlichten. Deze zeem heeft drie verschillende diktes en een padding met drie verschillende dichtheden. De nauwkeurig positionering van gel-kussentjes garandeert een maximale absorptie van schokken en trillingen en zorgt tegelijkertijd voor een maximum aan stabiliteit en een optimale ondersteuning van de zitbeenderen. In het oppervlak is carbongaren verwerkt met antibacteriële en antistatische eigenschappen.

fondelli_570x500_20161012-2.jpg

Nalini Race broekzeem

Het comfort van een elastische structuur, een perfecte ademende werking en de anti-schok-functie van de gel-kussentjes zijn perfect in balans in deze unieke Nalini broekzeem. De positionering van de ringen in de gel ter ondersteuning van de zitbeenderen en ter bescherming van de prostaatzone zorgt voor een maximale absorptie van vibraties en schokken, waarbij tevens het perineumgebied wordt ontzien.

nalini-race-broekzeem-man.jpg

 

Nalini Blu Race Man broekzeem

Nalini broekzeem van stretch microvezel, bestaande uit twee halve manen, die zorgen voor een uitgekiende anatomische vorm en een goede aansluiting op het zitvlak. De grotere dichtheid van de beide ‘eilandjes’ met padding zorgen voor een optimale ondersteuning van de zitbeenderen. Doordat het padding-gedeelte als het ware zit opgesloten, blijft het zadelpunt gefixeerd.

nalini-blu-race-man-broekzeem.jpg

Nalini Ride Man broekzeem

Speciaal op de mannelijke anatomie ontwikkeld Nalini broekzeem. Deze zeem onderscheidt zich dankzij de elasticiteit van het gebruikte materiaal door een uitstekende pasvorm. Door de innovatieve fabricagetechniek en de fixatie van het zadelpunt word je als rijder voorturend in de correcte zitpositie gehouden. Door de hydrofiele en hydrofobe eigenschappen van de gebruikte componenten wordt transpiratievocht op effectieve wijze afgevoerd en ervaar je een voortdurend fris gevoel

fondelli_570x500_20161012-3.jpg

DAMES BROEKZEMEN

 

Nalini Xrace Lady broekzeem

Speciaal op de vrouwelijke anatomie ontworpen performance dames broekzeem van Nalini. Deze zeem combineert het comfort van een elastische en ademende structuur met de anti-schok-functie van de gel-kussentjes. De positionering van deze kussentjes ter ondersteuning van de zitbeenderen garandeert een maximum aan schokabsorptie, waarbij het zitvlak tegelijkertijd wordt beschermd en stabiel blijft. 

fondelli_570x500_20161012-4.jpg

Nalini Ride Lady broekzeem

Speciaal op de vrouwelijke anatomie toegesneden Nalini broekzeem. Deze dames fietsbroekzeem onderscheidt zich dankzij de elasticiteit van het gebruikte materiaal door een uitstekende pasvorm. Door de innovatieve fabricagetechniek en de fixatie van het zadelpunt word je als rijder voorturend in de correcte zitpositie gehouden. Door de hydrofiele en hydrofobe eigenschappen van de gebruikte componenten wordt transpiratievocht op effectieve wijze afgevoerd en ervaar je een voortdurend fris gevoel.

moa-cycling-pads-woman-ride-lady_1.jpg

Nalini Mini Tria Lady Gel broekzeem

Nalini dames fietsbroekzeem van elastische microvezel. Vorm, dichtheid en dikte zijn gereduceerd tot het meest noodzakelijke, wat deze zeem multifunctioneel en minder zichtbaar van de buitenzijde maakt. De geperforeerde en ademende gedeeltes met gel-kussentjes ondersteunen de zitbeenderen en hebben een schokabsorberende functie.           

nalini-mini-tri-dames-broekzeem.jpg

 

  • Rogelli fietskleding
  • AGU
  • Löffler
  • Alé cycling
  • Muc off
  • Sigma
  • Sealskinz
  • Ass Savers
  • All Mountain Style
  • Ettix
© 2011 - 2022 Dress2Bike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel