Nalini fietskleding en wielerkleding voor dames en heren

 

Nalini heren fietskleding zomer en winter

 

Nalini dames fietskleding zomer en winter

 

NALINI FIETSKLEDING

Nalini fietskleding, het verhaal

Echte mensen, echte producten. Het verhaal van Nalini fietskleding concentreert zich rond de passie van de Italiaanse broers Vincenzo en Claudio Mantovani. Een passie die dwars door de historie van de wielersport loopt, enerzijds wat productinnovaties betreft en anderzijds voor wat betreft partnerships met de belangrijkste professionele wielerteams en kampioenen. Sinds haar debuut tot de meest recente overwinningen heeft Nalini zich keer op keer weten te vernieuwen, zonder dat dit ten koste ging van de eigen historie en de originele en authentieke wielerpassie.

Het is authentiek omdat het echt en tastbaar is, ondersteunt door een unieke productiestructuur, een volledig verticale onderneming, waarbij de totale productieketen  continu wordt gemonitord. Het is authentiek omdat er essentiële, originele fietskleding wordt geproduceerd, uitverkoren door de meest veeleisende fietsers en atleten. En tenslotte is het authentiek, omdat Nalini wielerkleding wordt gemaakt door gepassioneerde, toegewijde mensen, die als geen ander in staat zijn om technologie en voortdurende verbeteringen te combineren met een warme en tijdloze menselijke touch.   

Ontwikkeling Nalini fietskleding

Alle Nalini fietskleding wordt volledig ontwikkeld bij Moa Sport in Italië. En niet zonder reden, want Moa Sport werkt al meer dan veertig jaar nauw samen met doorgewinterde wielerprofs en bovendien wordt er in het Moa Lab, het technologisch laboratorium dat de innovatieve en technische oplossingen bedenkt, voortdurend doorontwikkeld. Moa Lab is het hart van het bedrijf, waar de input van professionele fietsers wordt vertaald en toegepast in bulkproductie en waarbij nieuwe concepten en technologieën voor de nieuwste fietskledingcollecties worden ontwikkeld.        

Materialen worden gekozen, behandeld en verwerkt op basis van hun technische features en ondergaan verschillende praktijktesten alvorens ze daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Ervaring, innovatie, technologie en de kwaliteit van ‘Made in Italy’ zijn de sterke punten van een uniek merk en een uniek bedrijf, Nalini

 

© 2011 - 2021 Dress2Bike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel